Snart är det påsk, vet ni väl.

Tja! Förlåt för dumma uppdateringen ;$ , kan inte fatta att Jenny har hunnit tusentalsgånger och inte jag liksom. Värsta ovanligt? :o Men ja, idag så hade vi prov på religion. Skit enkelt, juh? ;) Näh, men det var ganska enkelt. Jag bytte förresten plats med Jenny, orkade inte med en tjej som sättade framför mig. Hon hållade på att knäcka sina fingrar hela tiden och jag tål inte se det. :( Så nu sitter jag mitt i mellan Hannes och Sebbe, bakom Amanda och framför Linus. Kuligt! :P Vi hade påskbord idag! Gött. Vi fick dricka påskmusk, mums. :D Imorgon så är det sista dan tills påsklovet! Vi kommer typ se filmer hela dan imorgon ;) , värsta skönt. Och man får liksom ta med sig godis och läsk imorgon, fast jag ska inte ta med. Jag ångrade mig ;P , hehe.


Söta Jenny och fula jag. :$


Snyggish Hugo. X'D <3


Söta Iba ! ;D


Omg, hur ser jag ut egentligen? ;o


Hah, va mobbad jag är ! :D

Try sleeping with a broken heart.

Hej. Har extremt stort blogg lust just nu. ;$ Lite läskigt juh? Men jag tror att jag är skyldig er lite inlägg eftersom jag uppdaterade inget alls i helgen! Jahopp, fast i helgen så hände det inte så mycket. Var på middag i Lördags i någon kinesiskt restaurang med släkt :D , det var typ kul. Typ. Är pyttelite ledsen just nu över en sak men det är inge stor grej. LIFE GOES ON , säger vi.. Aja, puss på er. (k' <3






YEY!

Blogg.se funkar här hemma hos mig med! Shiet, vad härligt. Hoppas det håller länge, annars då jävlar liksom.. :) Aja, kom hem från en kul dag för några timmar sen. :$ Efter skolan så var jag med Jenny! Vi hade kul. Vi var först hemma hos henne sen var vi i centrum och fikade lite. Hehe, jaja.. Nu så är jag typ inne på bdb! ;) Väntar på ett pm, det kommer nog ta lite lång tid. Bjuder i alla fall på lite bilder! ;* (k' <3


Finaste bilden juh! <3


Kolla vad vi hittade på JC.. o.O <3


Värsta suddiga bilden! x')


Våra skor.. :}

Keep on walking, keep on walking.

Tja! Idag så var det en halv kul dag, faktiskt :) . Först så hade vi franska. Jag och Nathalie skulle jobba tillsammans på någon franskt familjs släktträd eller nåt. Det var lite tråkigt :( . Efter det så var det, öhm, massa med lektioner. Jaja, kuligt. Sen så var det lunch! Tacos :D ! Gud, vad gott det var! Sättade mig med Iba, Amanda, Felicia, Oscar och Hugo. Hugo tog skit mycket nachos och ost, haha. Han orkade inte äta upp hela. På lunchrasten så flummade jag och Iba runt lite! Vi åkte hiss upp och ner och så. Haha, kul ;) ! Sen så var det elevernas val och klassens timme. Roligt. Efter skolan så va jag med Iba och två killar från 6B! Gud, vad kul vi hade :D . Älskar killarna från 6B, asså.


Iba och träslöjds läraren.


Manboy, manboy. You can call me manboy.

Nu så ska jag bjuda på lite egopics. :)




Du får fan inte försvinna även om jag hatar dig lite.

Hej! Förlåt för igår, var bara på dampig humör. Men nu så är jag glad igen efter en rolig dag :D ! Först så var jag tiep i skolan. Amanda är frisk igen :) ! Saknade henne skit mycket :( . Men ja, vi vaccinerade oss mot mässling, röda hund och påsjuka. Härligt. Det gjorde ju för fan ont :/ ! Jag hatar sprutor. Efter skolan så va jag med Iba ;) ! Gud vilka minne vi har fått från idag. Iba är bara bäst! Jaow, och efter det så drog jag till engelskan och hade.. engelska? Vi fick jobba i par och så. Jag fick jobba med Amy, det var skojigt. :*



Alltid vi <3


Behövde du verkligen säga det där? Idiot.

Den här dagen har verkligen varit sämst :( . Jag vill bara dö känns det som. Allvarligt. Jag vill byta skola, fast jag tror inte att jag får det för mina föräldrar eftersom jag bytte ju nyss skola liksom. Men allt är för jävligt just nu liksom. En i klassen är bara för jävla taskig mot alla tjejer och en i klassen bah, "Men det var inte jag som sa det till Anders. Det var Amanda, Kassandra, Jenny och Ziba." Allvarligt.. Vad är hon för kompis? Jag vill bara dö. Jag tror att jag ska ta självmord. Eller inte.. Vem vet?

Inte på humör för någon jävla bild.


Va fan.. Jag trodde att man kunde lita på dig.

Tja. Idag så har det varit en halv dålig dag. Jag hatar allt drama i klassen :( , seriöst! Det känns som att vi är i någon dockusåpa eller nåt. Och typ alla tjejer vill liksom byta skola :O ! Jenny, Felicia, Amanda.. Kanske Iba.. Det är västa hemskt ju. :'( Då måste jag umgåsa med dem andra.. Det är liksom inget fel på dem men det kommer kännas så jävla tomt utan er. Suck! Förresten så är jag kär. Iba och Jenny vet vem :D . Han är bara såå söt ju. Enda höjdpunkten idag var honom.. Jaja, puss.


Jenny och jag på franskan.


På franskan.. Vi var tidiga som vanligt ;) .


Ziba på svenskan. :D


Azra! :P


Är ni ihop IGEN? Gjorde inte ni nyss slut?

Tja! Drog till centrum med mamma och brorsan :) . Köpte en söt rosa tröja.



JC 20:-


Färgade byxor.. Allvarligt?

Hejsan svejsan ;) ! Idag så har det varit en jätte rolig dag, enligt mig. Jag och Azra var äntligen klara med saken vi hållade på med i sysöljden! Det tog evigheter för att få den klar :D ! Nu kommer lite bilder.


Iba är alltid blyg i början ;) .


Vinitha ;D !


Amelia och Issa.


Iba lekar modell.


Skit ungar xD .


Tönt..


Haha! <3


Tönt power, verkligen.


Varför kan inte du fatta att jag älskar dig?



Mjaow ! Förlåt för dåliga uppdateringen idag. Men nu så ska jag passa på och berätta vad jag har hunnit med under dagen :) . Jag har spammat på Nathalies bilder på bdb, fick Nathalie att tro att jag är norsk, hjälpt pappa renovera köket och råpluggat. Skit mycket, jag vet ;) .


Du tar allt så allvarligt. Chilla liksom.

Godmorgon :D ! Igår klockan fyra så drog hela familjen hem till en släkt. Där så åt vi väldigt god mat och sen så gick jag, min bror och alla mina yngre släkt upp till filmrummet och kollade på film. Första filmen var skit tråkig så jag hållade på att leka med mobilen då :) . Andra filmen var rätt okej, eftersom brorsan valde den. Den var en skräck film. Tredje filmen valde jag, det blev Upp ;) ! Hah, jag är så barnslig. Och sen så gick vi alla ner och käkade chips. När klockan blev tolv så drog vi hem och sov. Puss.


Elias och Lukas :) .


Det är mumsigt det.



Dricker te! Gud vad varmt ;) !


Det är dags för lördagsmys..

Tja! Nu så tjockar jag i mig en enormt mängd av godis! En bild kommer strax. Och förresten så delar jag och min brorsa på godisen, jag äter ofc inte allt. Så godis beroende är jag inte. Jag kan typ spy då :P !


Shawty's like a melody in my head.

Godmorgon! Har nyss vaknat :D ! Idag så ska jag inte göra något särskilt. Ska snart äta lite godis ;) , jag är beroende. Och senare i dagen när klockan är typ fyra, så drar hela familjen till en släkts hus och äter middag. Lite kul är det :) . Men jag bloggar mer sen. Pöss.


Jag tror att jag gillar dig.

Tja! Idag så var det en halv kul dag typ ;P . På engelskan så skulle vi vara i grupper! Jag fick vara med i en grupp med Marcus, Hugo och Jenny ;) . Vi skulle översätta texten "Manboy" till svenska. Kuligt var det :D ! Marcus och Hugo bah sjöng den.. Jag vill tacka tjejerna som gjorde den här dagen jättekul! Amanda, Jenny, Iba, Issa.. Gud vad ni är bäst :D . Puss!


Jenny. ;)


Annica och Nathalie! :D


Iba och Amanda! :P


But you don't really care for music, do you?

Tja! Idag så har det varit sådär i skolan. Har typ damp på en kille som säger att anledning vi inte vann Fair Play Cup var för att vi tjejer sög :( . Usch, så jävla själviskt och ego han är. Höjdpunkten av dagen var på rasterna eftersom då så körde vi fotboll med femmorna. Sexorna mot femmorna, alltså :D . Jag och Iba ville alltid vara med femmorna eftersom när man är med sexorna så får man inge pass eftersom Hampa och dem är med då. Jaja, pöss.


Iba :D !


När vi körde fotboll :) .


Tycker att det är gulligt av dig att vara med oss.

Hej hej. Så det gick inte så jättebra för oss. Vi kom inte till finalen :( , det var verkligen synd. Alla vi tjejer körde allt vad vi kunde men det räkte inte nog. Tyvärr. Alla var verkligen ledsna när vi förlorade, och de andra klasser körde inte äns fair. De bah knuffades och så hela tiden. Men när vi kom tillbacks till skolan så käkade vi glass. Det gjorde så att alla blev glada igen :D , eller lite gladare i alla fall.


Amanda på väg till Hafors :3 !


Issa och Amanda!


Iba :) .


Taggad inför första matchen ;D !


På väg tillbacks till Kristinehamn. *Snyft*


Hon verkar glad i alla fall ;) !


I can't stop thinking about tomorrow.

Tja! Dagen har liksom varit bäst bäst :D ! På eftermiddagen då så drog hela klassen till badhuset och badade! Asså, jag trodde att vi skulle ta massa med prov och sånt, fast jag trodde fel! Vi hade ju helt enkelt kul hela tiden ;) . Och i sista stunden så lekte jag och Iba med Marcus lite ;P , han tog bollen och typ simmade iväg, vi var tvungen att jaga honom. Och när vi äntligen fick tag på bollen så kastade vi den på varanns huvud! Och vet ni vad? Det värsta var att jag tappade bort min mobil, men jag hittade den precis så ja.. Jag kunde inte ta någon kort förutom nu så yeah. Men imorgon så är det Fair Play Cup det betyder ofc massa med bilder :) !


I am anyone you want me to be.

Hej! Nu så tänker jag visa er det jag har köpt igår när jag var i centrum med Iba :D .


JC 80:-


Kapp Ahl 129:-


You are a shooting star.

Tjena! Idag så har man varit med Iba och Jenny. Först så kom Iba hem till mig och knackade på dörren, typ klockan tio? Ja, och sen så drog vi till centrum och köpte badkläder för Måndag :D , vi ska alltså bada på måndag. Jag köpte en bikini och sen badshorts, jag och Iba ska bli tvillingar när vi badar ;) . Och sen så knackade vi på dörren hemma hos Jenny, och då så gick vi alla tre ut och fikade. Ja, och sen så var Jenny tvungen att gå och då så var jag och Iba på väg till parken och då så såg vi Ludde och Putte. De var på väg till innebandymatchen :P . Ja, så jag och Iba var på parken och lekte sen så var hon tvungen att gå hem. Det var min dag det!


You spin me right round, baby, right round.

Hej hej! Förlåt för inge uppdatering denna skolvecka. Jag har liksom varit upptagen med kompisar så jag hade ingen tid helt enkelt :D , men ja.. Nu så är jag tillbacks till bloggvärlden! För att be om ursäkt för inge uppdatering så kommer det massa med bilder. Luta er tillbacks och njut ;) !


Var med sötisen Iba efter skolan på Tisdag! :3


Det var roligt!


Och Issa vile ofc vara med på bild! <3


Jenny och Azra när vi hade Engelska ^^ .


Nora :P !


Jag och Iba :D !


Viktoria :) !


Jenny och Annica på Franskan!


När vi curlade..


Vad mobbad jag ser ut :( !


Jag älskar mysiga Söndagar.

Hej hej! Har liksom geekat lite MTV för länge nu och jag åt för mycket godis också ;) , jag bara älskar mysiga Söndagar! Fast imorgon då börjar vi skolan igen. Kul att träffa alla igen fast tråkig att plugga och så :( ! Jag är liksom så van med att vakna upp klockan tio nu liksom, och snart så måste jag börja vakna upp sju igen. Suuck. Aja,  ska fortsätt och chilla. Puss! :3


I think I love you.

Godmorgon, alla somniga Svenskar :) , har ni drömt söt? Det har jag.. Fast jag har liksom drömt söt i tre kvällar nu. Riktigt härligt :D , jag drömde alltså om honom. Men just nu så sitter jag här på min gröna stol och bloggar. Väldigt intressant för er, jag vet. Men idag så vet jag inte vad jag ska göra! Ska kanske träffa Iba idag, vi får se om jag orkar :P . Pöss.


A fake smile.


You belong with me.

Hej hej! Kollade precis på en film med familjen :D , det blev "Did You Hear About The Morgans?" Den var rätt bra, och nu kommer en liten hemlis.. När jag var yngre så var jag kändis kär i Hugh Grant ;) , visst är det skumt? Jag typ avgudade honom. Haha! Jaja, nu så kommer lite egopics. Puss.




And I just can't hide it.

Godmorgon alla mina söta läsare :D , har ni sovit gott? Själv har jag ju precis vaknat. Skönt med sovmorgon ibland, eller hur? Och nu så har jag precis kommit på att det är Lördag idag! Och jag har liksom inget speciellt att göra.. Men det är ju skönt ju! De senaste dagorna har jag varit med kompisar 24/7 känns det som :) , så idag så gäller det bara att hänga med me, myself and I. Mysigt! Och nu så kommer en ful morgon bild. Pöss.


Skratta inte varje gång jag tappar den, tack.

Hej hej! Idag så var jag ut med Iba och Jenny. Det var jättekul! Vi träffades klockan två och då så gick vi runt lite i centrum. Ibas lille syster var med oss lite också i början! Hon är ju typ as söt! Jag kände mig som en liten barnvakt i början faktiskt ;) , haha. Aja, sen så skulle Ibas lille syrra hem.. Iba orkade inte ha med henne längre. Så vi fikade istället. Jag, Jenny och Iba alltså. Vi åt chokladbollar :) , väldigt mumsigt. Och sen så hände det mera grejer t.ex. att vi såg typ Hannes och Hugo på väg och hem och sånadära saker men jag orkar inte berätta om dem. Hoppas ni hade en bra dag också! Pöss.


Jenny och Iba.


Iba och jag !


Typ.. jag? <3


You give me sunshine on a cloudy day.

Hej hej! Förlåt för inge uppdateringen igår. Jag glömde totalt bort bloggen helt enkelt! Men just nu så är det jätte soligt och jag ska kanske träffa en kompis idag :D , det ska bli kuligt!


So come and dance with me.

Godmorgon, alla mina söta läsare! Har nyss vaknat, fast jag är fortfarande sjukt trött. *Gäsp* Hehe, jag vet förresten inte vad jag ska göra idag. Ska kanske hänga med en kompis eller bara slappa? Vi får väl se, helt enkelt! Ha en bra dag, KRAM /K.


En lyckad dag, helt enkelt!

Tja! Möttade upp Jenny halv fyra och då så drog vi och bowlade! Jag fick liksom 8 poäng och hon fick typ 48. Jag vet, jag är sämst på att bowla. Sen så drog vi till Stjärnhallen.. Typ tusentals gånger! Först så gick vi dit eftersom vi skulle köpa godis och choklad. Andra gången så gick vi dit eftersom vi skulle köpa köttfärssås. Hah! Tredje gången vi gick dit var för att vi skulle köpa chips och cola. Härligt, jag vet! Och vi fick då reda på att Powerade har femtonårs gräns. Va fan liksom? Vi blev ju ofc väldigt sur. Sen så drog vi hem till mig. Här så kollade vi på MTV och åt chips och drack cola. Och nu så har Jenny gått, och nu så bloggar jag. KRAM /K.


Söta Jenny!


.. Och fula jag! <3


Jenny bowlar och gör strike!


Hehe, lite suddig.


Söta Jenny när vi åt pommesfrittes! <3

Det är lite tråkigt att du skriver bara "Jaha" på varje sms du skicker till mig.

Tja! Har haft en underbar dag igår. När klockan blev två så drog jag hem till Vendela! Strax efter det gick vi till bio och kollade på en film. Skojigt! Och sen när klockan blev typ åtta drog jag till lägenheten. Där så åt jag lite chokladbilar. Mumsigt. Sen så kollade jag på en ishockey match. USA mot Kanada. Kanada vann. Synd. Sen så sovde jag, och direkt när jag vaknade upp idag så började vi åka hem. Det tog tre timmar och när vi äntligen kom till Kristinehamn, så skulle vi till ICA Maxi.. Men sen på vägen dit så hörde vi på radion att taket hade rasat. Shiet, tänk om jag och mina föräldrar var inne i ICA Maxi då? Vi kunde ha liksom dött. KRAM /K.


Vendela i bion.


Vendela lekar fjortis!


Bästisar. <3

RSS 2.0