Men kan inte du i alla fall låta mig vinna någon gång?

Godmorgon! Alva kom nyss hit, för typ en timme sen, och just nu så geekar vi Guitar Hero. Eller ja, just nu så bloggar jag medans de spelar. Jag ägde Alva några gånger när hon körde vi svårast och jag körde på enklast. Hah! Men när klockan blir det klockan tre, då så drar jag hem till Vendela. Skojigt. KRAM /K.


Don't leave me now..

Hej! Ja, det är sista inlägget för dagen! Just nu så tittar jag och Elin på Melodifestivalen. Vi åt nyss glass och godis! Mumsigt. Som ni säkert redan vet så drog Alva hem för några timmar sen. Men vi ses förmodligen imorgon! Fast nu så kommer lite bilder som jag tog för ett tag sen. KRAM /K.


Elin spelar sims!


Ömm, lite svårt att förklara.

Har du hennes nummer?

Hej. Under tiden jag har varit borta så var vi i ute. Vi köpte godis och ja, sen så åt vi lunch i Subway. Mumsigt. Och senare så kommer vi träffa Jonna.. Skojigt. Vi försökte få tag på hennes nummer för jätte länge men sen så fick vi äntligen det. Nu så kommer lite bilder. KRAM /K.


Alva i godisäffaren.


Vad kollar Alva på?


Elin tar upp godisen.


I Subway.


Alva äter sin macka.


Hm.. Alva kollar på något igen?

Hammarby Sjöstad.

Shoo. Just nu så är jag hemma hos Elin med Alva! Har nyss kommit här.. Jag sov ju liksom över hos Vendela igår till idag. Hon har typ en simhoppstävling nu! Men ja, vi har det ju kuligt. Snart så ska vi ut och mina skor är typ jätte halkiga. Så ja.. Jag måste ta det lite lugnt annars halkar jag! Okej, nu är det typ en pinsamt tystnad och det enda man hör är tagentbordet. Ja, nu så ska jag vara lite social. KRAM /K.


Alva!


Elin.


Jag och Vendela.


Hah. Vendela sminkar sig.

Fool me.

Tja! Idag så fyllde den söta Jenny år! Nu är hon tretton. Tonåring! Men ja, själva dagen har ju varit bra. Massa skojigheter blev det! Men på slutet av dagen så bytte vi platser. Nu sitter alla enskilt liksom! Det känns ju värsta hemskt. Och jag sitter långt ifrån Iba! Adam sitter typ i mellan oss. Fy på honom! Nej, jag skojar bara. KYSS /K.


Födelsdags barnet. <3


Iba och jag..


Jag lekte modell.


Det gjorde Iba också!


Kommer aldrig glömma det här!


Världens flummigaste?

Förstår mig inte på killar.

Hej! Förlåt att jag inte skrev igår, jag hade ingen lust helt enkelt. Det var en massa saker som hänt till både mig och mina kompisar. Asså, det är värsta oturs vecka för det flesta tjejer i min klass just nu? Det är hemskt. Men ja, idag så har det varit en helt okej dag. På eftermiddagen då fick Amanda låna Marcus mobil, och då så tog vi massa med kort. Roligt! Nu så kommer lite bilder från igår. KRAM /K.


Iba och jag. <3


Jenny och Nathalie.

I'm going tell you one time.

Fredag.
Åka in till Stockholm efter skolan.
Drar hem till Vendela klockan sex ungefär och sover över!

Lördag.
Drar hem till Elin klockan tio ungefär och sover över.
Träffar såklart Alva då!

Söndag.
Vara med Vendela på eftermiddagen.

    

Ja, där så ser ni coolingarna jag kommer vara med i helgen. Ni får väl gissa vem är vem! Längtar verkligen. Det kommer bli riktigt roligt att se dem igen. Har saknat dem obeskrivligt mycket, ni kan inte ana er asså! KRAM /K.


Men du säger inte heller varje hemlighet du har till oss?

Hej! Ibland så kan rubrikerna säger för mycket. Men ja, idag så var jag i skolan! Väldigt ovanligt, jag vet. Jag hade SO, Matte, Rast, Syslöjd, Lunch, Svenska och sen Film. Vi kollade på Yes Man! Det var kuligt. Men ja, nu så kommer många bilder! Eller rättare sagt två. KRAM /K.


Issa! <3


Azra håller på att messa.. Med vem? Men med Nathalie ofc!

Even if the sky is falling down.



Hej! Har märkt att bloggen blev lite tråkigt.. Eller vad tycker ni? Jag tycker ju i alla fall så. Men ja, jag gör inget särskilt just nu. Pysslar med mobilen lite, som vanligt. Fick nyss ett sms från Issa. Det blev en såndära "skicka till 9 vänner och då så får du får du otur i tio år" sak. Jaja. Om de verkligen funkar, då så har jag minst hundra oturs år! Hah! Men nu så ska jag messa tjejerna och typ ja, säga att de var bäst på planen och sånt. KYSS /K.

We are the champions..

OMG! Idag så var det den bästa dagen ever liksom! Först så drog vi till Storfors och körde fotboll mot andra skolor. Vi vann varenda gång! Så vi gick till finalen. Och vann med 4-1! Och jag gjorde även en mål när vi körde andra matchen! Snacka om att jag är stolt! Fy fan, vad bra! KYSS /K.


Den söta Jenny klippte lugg! Sötis!


På bussen hem från Storfors! En glad Iba alltså!


En trött Azra på bussen från Storfors. Synd att vi inte träffade hennes klass i finalen!

Say that you love me.

Hej! Idag så var det en ganska rolig dag med mycket fotboll. Kan ni tänka er? Imorgon är det Fair Play Cup och vi ska spela fotboll med andra skolor i Storfors! Jätte nervös är jag, men jag klarar mig nog.. Och dessutom så har vi Iba och Amanda! De är bara bäst på fotboll. Aja, det blev inte så mycket text men här kommer lite bilder. KRAM /K.










Han är jag är kär i.

Hejsan! En till skum rubrik.. Rätt vanligt i Kassandras blogg, eller hur? Men ja, har bara lust att skriva ett inlägg. Fråga mig inte varför, det är bara så. Men men, jag har ju messat med Nathalie för ett tag sen. Nathalie går typ i andra klassen. 6B alltså. Aja, har liksom köpt pengar åt mobilen igår och nu så har jag bara 60 spänn kvar? Måste verkligen sluta messa.. Men det går ju liksom inte! Bjuder i alla fall på två bilder. KRAM /K.




Du är verkligen jättesöt, vet du det?

Hej hej! Idag så var det onsdag. Ganska skönt och så! Jag har ju varit så glad hela dagen, och det har Iba med! Vi hållade på att flumma på varje lektion. Tycker synd om alla lärare bara som fick stå ut med oss! Och när vi skulle ha en tystläsning då så sättade jag mig i soffan med Iba, Felicia, Amanda och Issa. Där så hållade vi på att flumma massor och en pedagog fick typ säga till oss att vara tysta många gånger. Ja, och vi skulle även köra SKP med Hampa, fast han fick inte sitta med oss eftersom pedagogen tyckte att han skulle störa oss! Dissad Hampa? Och Hampa och Marcus hållade på att bete sig jätte konstig idag? Ja ja, och just det.. Jag glömde ju typ bort att ta bilder så jag hann bara ta en kort på Iba precis innan vi slutade. KRAM /K.


Ska sova nu, fast det kommer ta evigheter tills jag sover.

Hej hej, mina söta bloggläsare! Måste tyvärr gå och lägga mig nu. Sängen skriker mitt namn, känns det som. Fast jag tar en snabbt bild innan jag går och lägger mig. Godnat, KRAM /K.


Du måste ta det här seriöst och allvarligt.

Hej hej! Idag så var det en rätt rolig dag i skolan. Var mest med Iba, Felicia, Amanda och Issa idag! Ja, och efter skolan så var jag med Iba i centrum. Köpte pengar åt mobilen i Pressbyrån och sen så köpte vi choklad. Mumsigt! Och sen lite tuggummi också. Men aja, när vi var inne på Intersport då såg vi en snygg kille runt våran ålder. Vi typ spionerade på honom. Och sen så såg vi Issa i centrum också! Ja, men nu så lägger jag upp lite bilder. KYSS /K.


Felicia sötis!


Iba, vad gör du egentligen?


Issa sparkar Hugo.. Glömde varför.


Sötaste Amanda!

Ofta att alla bråkade om att vara med dig innan jag började?

Hej! Idag så har det varit en rätt så rolig dag i skolan, fast jag orkar faktiskt inte berätta om det. Men efter skolan så var jag med Felicia på vägen hem och jag hittade en snabbare väg att gå till mitt hus! Ja, man går igenom Felicias gård, och sen så går man över vägen, går över en bro, går rakt fram och svänger till höger och går några meter och så är man hemma liksom. Lyxigt! Och det tar max fem minuter, känns det som. När jag kom hem så tittade jag på en wannabe skräckfilm som var lite tråkigt. Jag hållade på med att messa med Issa då. Ja, och då så har man ätit lite middag också. Men nu så kommer lite bilder. KYSS /K.


Söta Azra!


Iba, fin som vanligt!


Coolingar.


Kompisar föralltid. <3

Alla Hjärtans Dag är så himla överskattad.

Godmorgon, mina gulliga läsare! Har nyss vaknat upp till en vackert dag. Alla Hjärtans Dag alltså! Så synd att att jag ska fira Alla Hjärtans Dag ensam i år, men jag ska ju inte sörja över det. Idag så fyller även min bror Kevin år! Nu är han fjorton. Min bror är alltså en 96:a. Men aja, nu så ska jag chilla. KRAM /K.



RSS 2.0